Čo je to brzdový systém

- 2021-07-14-

Automobilbrzdový systém is an important part of the automobile safety control system. Automobilbrzdový systém refers to a series of special forces that apply a certain force to certain parts of the automobile (mainly the wheels) to perform a certain degree of forced braking. Device. Automobilbrzdový systém is a set of special devices set on the automobile that can be controlled by the driver and generate an external force opposite to the direction of the automobile. It enables the driving car to decelerate and stop at the right time according to the driver's request and maintain the stability of the car's downhill speed.

S rozvojom automobilového priemyslu v mojej krajine sa počet automobilov z roka na rok zvyšuje a objem dopravy na diaľniciach sa zvyšuje. So zlepšovaním dynamiky automobilov je maximálna rýchlosť automobilov stále vyššia a vyššia, čo vyžaduje, aby autá mali spoľahlivé brzdenie.
Všeobecne povedané,brzdový systémautomobilu je vlastne brzda auta jednoduchým spôsobom.
Na každom ráfiku auta bude brzdový strmeň. TheBrzdové doštičkyv strmeni sa používajú na trenie brzdových kotúčov na zvýšenie odporu a zníženie výkonu brzdových kotúčov. Potom auto prirodzene spomalí.